Bekijk onze nieuwe oorbellen collectie!

Klantenservice

Heb je vragen over betalen, verzenden en/of retourneren van onze producten? Op deze pagina hopen wij antwoord te kunnen geven op al jouw vragen. Mocht het antwoord op jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op via info@atelierjewelart.nl of via ons algemene telefoonnummer: 06-41637423.

Verzenden

Wanneer jouw bestelling op voorraad is en deze vóór 15.00 uur wordt geplaatst, dan verzenden we jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen. Zodra jouw bestelling onderweg is, ontvang je van ons hierover een e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen van de bezorgdienst.

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf €100,-.

Voor bestellingen binnen Nederland onder een bedrag van €100,- rekenen wij €5,70 verzendkosten (brievenbuspakje met track & trace).

Voor verzending buiten Nederland, maar binnen Europa, rekenen wij €14,50 verzendkosten (aangetekend pakket, verzekerd tot €500,-).

Voor verzending buiten Europa, neem contact met ons op.

 

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden met het artikel dat je van ons hebt ontvangen? Bij Atelier Jewel Art heb je de mogelijkheid om binnen 30 dagen na factuurdatum jouw artikelen terug te sturen. Zijn de artikelen gepersonaliseerd (gegraveerd) of op maat gemaakt? Dan is retourneren/ruilen helaas niet mogelijk. Alleen wanneer je artikelen onbeschadigd, ongedragen én compleet in de originele verpakking zitten, is het mogelijk om je artikelen te retourneren/ruilen. Volg hiervoor de volgende stappen:

Stap 1.
Vul het meegeleverde retourformulier volledig in. Wil je een artikel ruilen? Geef dan op het retourformulier aan voor welke items je jouw geretourneerde artikel wilt ruilen.

Stap 2.
Verpak de artikelen (indien mogelijk) in de originele verpakking en voeg het retourformulier toe.

Stap 3. 
Noteer het volgende retouradres op je zending:

Atelier Jewel Art
Walstraat 21
5341CJ  Oss

Stap 4. 
Verzend je retour via een PostNL servicepunt of brievenbus en zorg voor voldoende frankering op je (brievenbus)pakketje.

Stap 5. 
Na ontvangst van jouw geretourneerde artikel(en) betalen wij het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen aan je terug.

Let op: Zowel de kosten áls het risico van verzenden (bijvoorbeeld als een zending kwijt raakt bij de bezorgdienst) zijn bij een retournering voor eigen rekening. Wil je er zeker van zijn dat het pakketje bij ons aankomt, dan adviseren wij om je retour met een verzendbewijs te verzenden OF zelf bij ons atelier af te geven.

Betalen

Je kunt je bestelling betalen via iDeal, Creditcard of PayPal. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het betalen via een van deze betalingsmogelijkheden.