Hebben jullie ook last van lente kriebels? bekijk onze Flora collectie

Maatwerk sieraden

Maatwerk sieraden

Maatwerk sieraden met betekenis

Ben je op zoek naar een persoonlijk en uniek sieraad met betekenis? Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van de meest uiteenlopende maatwerk sieraden. We kunnen wel zeggen dat maatwerk onze specialiteit is geworden. Met drie goudsmeden en een graveur in opleiding maken wij dagelijks de mooiste maatwerk sieraden in ons eigen atelier.

We zien het als een eer en uitdaging om mensen blij te maken met een uniek handgemaakt sieraad. Sieraden dragen vaak een herinnering met zich mee die we respecteren in onze ontwerpen. Eigen materialen zoals goud en/of edelstenen kunnen we in het proces verwerken zodat een extra persoonlijke noot wordt toegevoegd.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan eenvoudig & snel een afspraak in via onderstaande button.

Maatwerk afspraak

Proces maatwerk sieraden

Ben je op zoek naar een maatwerk sieraad en ben je benieuwd hoe wij werken? Wij nodigen je graag uit in ons atelier. Nadat je een afspraak hebt ingepland, vindt het kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar jouw persoonlijke wensen en ideeën en gaan we aan de slag met het eerste ontwerp. Het is onze uitdaging om van jouw wensen een uniek en persoonlijk ontwerp te maken. Door de informele sfeer heb je de ruimte om het creatieve proces te sturen, zodat je écht iets van jezelf terugziet in het sieraad.

Afhankelijk van het ontwerp wordt er in ons atelier zowel op ambachtelijke wijze als met een 3D ontwerpprogramma en 3D printer gewerkt. Hiermee kan jouw ontwerp nog beter gevisualiseerd en vervaardigt worden. Een van onze leuzen is ‘kun je het bedenken, dan kan het gemaakt worden.’

Na de detailbespreking en de prijsopgave gaan we beginnen met het maken van het sieraad. Ook tijdens deze fase wordt je betrokken door middel van foto’s en/of video’s van het productieproces. Zodra het sieraad klaar is maken we een afspraak om jouw unieke en handgemaakte sieraad te passen en op te halen.

Mogelijkheden sieraden op maat

Sommige sieraden pakken je. Geven je het gevoel van verliefdheid. Deze sieraden kun je hier vinden, precies passend in jouw stijl. En vind je jouw mooiste sieraad hier niet? Dan maken wij het voor je. Exclusief en op maat.

Al onze sieraden zijn geïnspireerd door de vormen uit de natuur, architectuur en kunst. Daardoor ontstaan er sieraden die net even wat anders zijn. Atelier Jewel Art aan de Walstaat in Oss is een goudsmids-atelier waar unieke sieraden worden ontworpen en gecreëerd, maar waar je natuurlijk ook je eigen wensen kunt neerleggen. Laat een sieraad ontwerpen voor een speciaal, dierbaar of bijzonder moment in je leven.

De mogelijkheden voor een maatwerk sieraad zijn eindeloos. Heb je nog oude sieraden en/of edelstenen die je wilt laten verwerken in je nieuwe sieraad? Wij vermaken erfstukken tot een nieuw eigentijds sieraad, waarbij de herinnering behouden blijft. Van ringen tot kettingen en van oorbellen tot spangen. Wij voorzien ieder sieraad van een persoonlijke touch zodat het echt jouw unieke sieraad wordt!

Inspiratie