Verras je allerliefste moeder met een bloemetje!

Over ons

Goudsmid Marleen van Kempen

Marleen

“Met ruim 25 jaar ervaring in het vak ben ik nog steeds iedere dag even blij met en trots op mijn ambacht.

Naast dat ik graag iedere dag achter de werkbank zit, geniet ik ook van alle andere zaken die op mijn pad komen. Het samen met de klant een mooi passend sieraad uit de collectie uitzoeken of een compleet nieuw ontwerp uitwerken, het mooiste is dat we daarmee een herinnering blijvend maken.”

In ons mooie Atelier Jewel Art zijn dagelijks 3 goudsmeden en een graveur in opleiding met hun vak bezig. Dat houdt in dat we allemaal regelmatig achter de werkbank, wals en 3D ontwerpprogramma zitten en met klanten in gesprek gaan om maatwerk te maken.

Ik stel mijn collega’s graag aan je voor:

 

Goudsmid Chantal

Chantal

Chantal, afgestudeerd aan de Vakschool voor goudsmeden in Schoonhoven en een topper achter de werkbank. Doortastend en gefocust zit zij aan haar werkbank en maakt de mooiste creaties. Ze heeft ook nog een tweede talent voor fotografie en is in haar vrije tijd make-up artieste.

Ymke

Ymke is onze allround goudsmid en haar voorliefde ligt bij het 3 D ontwerpen. Verder kan ze heel goed overzicht behouden en de chaos organiseren die een atelier met vier personen met zich meebrengt. Steun en toeverlaat in ons atelier en vaak kom je haar als eerste tegen als je met ons contact opneemt.

Noortje

Graveur in opleiding is Noortje, zij is goed in werken op microformaat en zit vaak achter de microscoop te werken.

Het oneindige geduld dat ze heeft is onmisbaar voor iemand die op zo’n kleine oppervlakte een hele draak of een gedetailleerde bloem wil graveren.

Zij is wat mij betreft een veelbelovend talent en je kunt haar werk zien op haar Instagram account.

Brigitte

En tot en met November hebben we Brigitte bij ons, zij is stagiaire van de opleiding het Ambachtshuis in Eindhoven en zeer enthousiaste leerling. Wij zijn heel blij met haar input en zij met onze tips en tricks uit de praktijk.